DiFit

PrintVerstuur per e-mail

Heb je (aanleg voor) diabetes type 1 of 2? Met het programma DIFIT krijg je een complete, deskundige begeleiding van een diëtist en fysiotherapeut voor de tijd dat jij dat wilt of nodig hebt.

Wat is DIFIT?

Gezond eten en sporten, dat is de sleutel tot succes om af te vallen. In het programma DIFIT komen deze twee samen, waardoor je op een effectieve en verantwoorde manier aan je gezondheid werkt.

Bij DIFIT werken diëtisten van onze praktijk samen met fysiotherapeuten van FysioHoofddorp. Van de diëtist van Voedingsadviesbureau De Winter krijg je individuele voedingsbegeleiding, aangevuld met begeleid sporten bij FysioHoofddorp. Deze twee facetten worden goed op elkaar afgestemd, zodat je  bij het sporten geen problemen door diabetes zal ondervinden.

Voor de voedingsbegeleiding kun je kiezen voor een behandeling van 2 consulten kiezen of voor een behandeling op lange termijn. Tijdens het intakegesprek bij de diëtist kan worden bepaald wat voor jou het beste is.

Voor wie?

DIFIT is speciaal opgezet voor mensen met (aanleg voor) diabetes type 1 of 2, die op een verantwoorde manier hun gezondheid willen verbeteren. Ook als je wilt afvallen, maar geen diabetes hebt, kun je terecht bij DIFIT.

Kosten & vergoeding

Voor (eventuele) kosten van de voedingsbegeleiding verwijzen wij je door naar Tarieven & vergoedingen.

Voor de kosten bij FysioHoofddorp verwijzen wij je door naar hun website.

Locatie

Voedingsbegeleiding: één van de locaties naar keuze van Voedingsadviesbureau De Winter.

Sportbegeleiding:
FysioHoofddorp
J.C. Beetslaan 161
2131 AL Hoofddorp

Data

Je kunt op elk moment starten.

Meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus of wil je je meteen aanmelden? Neem dan contact met ons op.