Onze diëtisten & medewerkers

PrintVerstuur per e-mail

Bij Voedingsadviesbureau De Winter werken vijf gespecialiseerde diëtisten die je kunnen helpen met praktische voedingsadviezen. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan eetgedrag, zodat je een gezond en blijvend eetpatroon kunt opbouwen.

Een klik met je diëtist

Om dit te bereiken, vinden wij het belangrijk dat er een klik is tussen de diëtist en de cliënt. Hoe meer je je op je gemak voelt, hoe makkelijker de begeleiding verloopt.

Het is dan ook een voordeel dat er binnen onze praktijk een groot team aan diëtisten werkt. Ook al doet iedereen zijn uiterste best, het kan toch voorkomen dat de klik ontbreekt en dan is het altijd mogelijk om naar een andere diëtist over te stappen. Je hoeft dan niet helemaal opnieuw te beginnen, want je gegevens gaan gewoon mee.

Specialisaties

Onze diëtisten hebben, naast hun basiskennis, allemaal één of meerdere specialisaties. Deze specialisaties zijn zeer divers: elke diëtist heeft haar eigen interessegebied. De diëtisten werken dan ook met veel passie voor hun vak.

Wettelijk beschermde titel

Diëtist is een wettelijk beschermde titel. Je mag jezelf pas diëtist noemen na het afronden van de vierjarige HBO-opleiding voeding & diëtetiek.

De diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter staan daarnaast ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De praktijk biedt voldoende ruimte en mogelijkheden aan de diëtisten om bijscholingen te volgen en zo een hogere registratie te behalen. Zo kunnen we onze cliënten voorzien van een goede kwaliteit en up-to-date informatie. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het kwaliteitsregister voor paramedici.

Als je op de foto’s hieronder klikt, lees je meer over de verschillende diëtisten en hun specialisaties.

Angelika Anne Cilia
Angela Marloes
Anneke Mark